Wij zijn er klaar voor
Ja dan is het bijna zover. Na alle trainingen van de afgelopen weken zijn we de rugzak aan het inpakken om morgen te vertrekken naar Porto. We hebben er zin in om ondanks de thuissituatie er een onvergetelijke tocht van te maken. De support van het thuisfront waarderen we erg en doet ons goed om de tocht tot een goed einde te brengen. Maandag starten we de wandeling, helaas is de weersvoorspelling voor Maandag niet florissant maar dat mag de pret niet drukken.
Buen camino
Jo en Tom,
Ik wens jullie beide een hele fijne camino!
Geniet van het wandelen en van de mooie natuur, samen met elkaar!
Groetjes Anke
Geniet ervan met z'n 2-en
Buen Camino
Geniet ervan. Heel veel succes en plezier samen 😘
Hallo, fijn om dit samen te doen. Elke dag wandelen, eten, slapen en genieten van alles om jullie heen. Een hele mooie camino voor jullie...en minder mooi weer hoort er ook bij...een beetje afzien..is ook de camino. Groetjes, een goede vlucht en een geweldige camino.
Veel plezier samen, gezond erheen en weer gezond terug, succes.
Veel wandelplezier
Jo en Tom een hele fijne voettocht samen geniet van e lkaar er om jeheen een goei reis en wel thuis
Heel veel sterkte en plezier samen geniet ervan en gezond weer thuis
Jo en Tom
Fijne wandeldagen en hopelijk mooi weer.☀️
Jo en Tom geniet van jullie avontuur samen goeie reis en toch hopelijk mooi weer a.s. maandag 👍😘groetjes Jo en Miny
Jo en Tom heel veel plezier en wandelen.
Jo en Tom, een hele goede reis en heel veel wandelplezier samen.
Groetjes Jessica
Tom en Jo
Succes!
Bon Camino
Voor nu een goede reis ……….en een hele fijne wandeling met zijn twee ….geniet er van