porto-santiago.reismee.nl

Door de wijnstreek Rias Baixas

Na het slechte resultaat van het Nederlands elftal hebben we de kater maar weg gedronken en nog gezellig gekletst met verschillende pelgrims uit diverse landen. Ook nog gesproken met een vertegenwoordiger van de regionale wijn welke wereldwijd bekend is onder de naam Albarino. Dit is een witte wijn en net zo bekend als de rode wijn uit de Rioga streek. We zijn dan door deze streek met de wijnvelden getrokken waarbij het in de morgen bewolkt en benauwd aanvoelde en nu onbewolkt en heerlijk weer is geworden. Onderweg sprak ons een Spanjaard nog aan om de weg te wijzen en bleek goed Nederlands te spreken. Hij had 40jaar geleden in Nederland op de hoogovens enkele jaren gewerkt. In de plaats van bestemming zien we de Zweedse dames weer die in dezelfde herberg slapen waar wij ook verblijven. Tom heeft de zwembroek al aan en staat te popelen om weer een koele duik te nemen. Hopelijk wordt het snel vloed anders wordt het klunen.

Buen camino

Miranda en Ramon

Geniet maar van alle indrukken die jullie meemaken.
En ook van de verschillende wijnstreken alles opnemen, misschien is er nog een sommelier in jullie verborgen.
Amuseer jullie vanavond met het voetbal van onze zuiderburen, dramatischer als oranje kan haast niet.
Buen Camino

Charlie

Hi Mannen
Gezellig klinkt allemaal goed de wijn zal vastwellicht beter smaken als het spel van oranje……
Saampjes genieten en op naar het volgend spannend verhaal!

Ellie

Hey Jo en Tom een schitterende streek waar jullie doorheen wandelen. Mooi om te lezen hoe jullie dagen gaan. Nog ff en dan Santiago. Geniet nog ff van de camino.
Buen Camino

Miny

Prachtige foto’s van de omgeving geniet ze 👍🍀

Mieke

Ik zag dat Santiago al in zicht komt.
Prachtige tocht tot nu, geniet nog van de rest.

Annie

Prachtige foto's en geniet nog maar samen van de camino tocht

Sjef en Marian

Hallo hier zijn we weer zoals we lazen hebben jullie die rot dag van gisteren ook weer vergeten we moeten maar verder net als jullie morgen weer fris en fruitig er tegen aan groetjes oet Kunder.

Gonnie

Mooie foto's Jo en Tom .zo tezien weer met de zware verpakking . Geniet er samen van de ontmoetingen onderweg .leuk ook om weer mensen terug tezien gezellige avond en succes morgen.

Tamara

Leuk om allemaal te lezen en zien, lekker genieten!

Lou

Foto's zijn mooi, natuur prachtig, jullie plezier, goeie wijn, en wij gekeken naar een en wel de slechtse wedstrijd van Ned. elftal. Maar dinsdag krijgen ze de kans om te laten zien wat ze waard zijn.